Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Εξομολόγηση μιας στιγμής



Δύσκολες πάλι οι μέρες!!! Τρέχω καθε μέρα στο νοσοκομείο για να δώσω χέρι βοηθείας σε ένα δικό σου (μας) άτομο που περνάει δύσκολα.
 Χτές το απόγευμα θα πήγαινα στόν γιατρό γιατί έχω πάλι ένα θεματάκι όπως τότε που αιμογαρούσε η μύτη μου.
 Ήμουν πιο χαλαρή χωρίς το καθημερινό άγχος να προλάβω να πάω στο νοσοκομείο. Καθόμουν στην στάση του 30 που συνήθως αργεί απέναντι από το γυράδικο και ήμουν χαμένη στις σκέψεις μου. Η Λαμπράκη τέτοια ώρα έχει πάρα πολύ κίνηση και καθώς περνούσαν τα αυτοκίνητα συνέχεια από μπροστά μου εγώ σκεφτόμουν εσένα.
 Έχουμε να ιδωθούμε όλη μέρα, εσύ στην δουλειά, εγώ στο σπίτι, δε σε είδα όυτε νωρίς το απόγευμα που έφυγα για τον γιατρό. Μου λείπεις σε αγαπώ πολύ. Αυτά σκέφτομαι.
 Όσα κι αν έχουμε περάσει και τα πιο πολλά ήταν δύσκολα πάντα λέγαμε ότι υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ μας. Είναι η μοίρα μας, είναι το κάρμα μας (που λένε) μα εγώ νομίζω ότι ο Θεός μας θέλει μαζί.
 Περνάει από μπροστά μου μια εικόνα που έχει συμβεί πάρα πολλές φορές, γυρνώντας εσύ από κάποια δουλειά περνάς από τον ίδιο δρόμο με βλέπεις, μου χαμογελάς και εγώ σε βλέπω περνάω απέναντι και τρέχω κοντά σου. Θέλω να δω μέσα στα μάτια σου αυτά που περίμενα όλη την ημέρα.
 Αυτή είναι τελικά η αγάπη, όμορφες στιγμές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                   

7 σχόλια:

  1. Περαστικά στον ασθενή.... όλα να πάνε καλά!!!! Σοφάκι μου έτσι ευτυχισμένοι και πάντα αγαπημένοι να είστε με τον καλό σου και γεμάτοι από όμορφες στιγμές!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύναμη και αντοχή σου εύχομαι Σοφία μου!
    Καλή εβδομάδα να έχεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοφούλα μου γλυκιά, επιτέλους κατάφερα να δω ολοκληρωμένη την κατάθεση της ψυχούλας σου.
    Ξέρω πόσο δύσκολα περνάτε όλοι με το σοβαρό πρόβλημα υγείας του δικού σας ανθρώπου, όπως ξέρω και το πόσο δοτική είσαι και κάνεις πάντα ο,τι μπορείς για να προσφέρεις βοήθεια και συμπαράσταση.
    Είναι αλήθεια ότι σχεδόν όλοι έχουμε βιώσει κι εξακολουθούμε να βιώνουμε τέτοιες καταστάσεις που αναγκαστικά μας απομακρύνουν από τους συντρόφους μας. Η δύναμη της αληθινής αγάπης όμως είναι τόσο μεγάλη που αρκεί ένα βλέμμα για να νιώσουμε σιγουριά κι ασφάλεια.

    Με τις ευχές μου να ζήσετε πάντα αγαπημένοι ως τα βαθιά σας γεράματα, σου στέλνω αγκαλιά συμπαράστασης και πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω μαιρουλα μου.ειναι πολυ σημαντικο μετα απο χρονια παντρεμενη να εχης τετοια αγαπη για τον ανθρωπο σου!!! ολα παλευονται!!!

      Διαγραφή
  4. Πάντα έτσι να είστε. Δίπλα, κοντά. Όταν έχεις τέτοιο δέσιμο με τον σύντροφο σου, ξεπερνιούνται και τα δύσκολα. Και στο εύχομαι από καρδιάς.
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή