Τετάρτη 17 Απριλίου 2013


<< ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ BLOG>>

Επιτέλους blog. Είμαι πολύ χαρούμενη πόσο καιρό παιδεύτηκα να ξέρετε. Για άλλους μπορεί να μην σημαίνει τίποτα ένα blog, για εμένα όμως σημαίνει πολλά.
   Βλέποντας τόσους μήνες όλες αυτές τις γυναίκες που με το δικό τους τρόπο πρόσφεραν τόσα πολλά είπα στον ευατό μου ότι θέλω και εγώ να είμαι μία από αυτές.
   Βρήκα επιτέλους ανθρώπους που έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα και που μπορώ να μοιράζομαι πράγματα μαζί τους και ας μην τους ξέρω.
   Όταν για πρώτη φορά βρέθηκα στο σπίτι της γλυκιάς μας ΑΧΤΙΔΑΣ και γνώρισα τις bloger πετούσα.
   Αυτές πάλι άνοιξαν την αγκαλιά τους και με καλοδέχτηκαν κι ας μην με ήξεραν κι ας με γνώρισαν εκείνη την στιγμή.
     Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και συγχαρητίρια σε όλες για ότι κάνετε.
        Είμαι ακόμα άσχετη με τον υπολογιστή. Πρώτη φορά γράφω και ίσως δεν διατυπώνω σωστά το όλο κείμενο. Ίσως στην πορεία μέχρι να μάθω συγχωρέστε με αν κάνω κάποια λάθη στις αναρτήσεις μου.
     Χαίρομαι που μπήκα στην παρέα σας. Ευχαριστώ και πάλι που μου ανοίξατε την αγκαλιά σας και θα χαρώ να δω τα όποια σχόλιά σας και να ακούσω τις συμβουλές σας.
     Από το δικό μου σπιτάκι τώρα πια <<ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ>> σας φιλώ και να ξέρετε ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο στη ζωή μας. Αυτό είναι το ρητό που μου αρέσει.

Καλό απόγευμα!!!

18 σχόλια:

  1. Καλωσόρισες Σοφάκι στη μπλογκογειτονιά μας! Πολύ όμορφες οι λαμπάδες σου και μ'αρέσει πολύ που χρησιμοποιήσες φυσικό κερί! Πολλές κ καλές δημιουργίες λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε ευχαριστω παρα πολυ γλυκια μου καλως σας βρηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς ήλθες στη blogoγειτονιά μας Σοφούλα μου γλυκιά!! Θέλουμε φυσικά να βλέπουμε τις δημιουργίες σου!!! Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να μοιράζεσαι τις δημιουργίες σου με ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα, και μαθαίνουμε και παρα πολλά περισσότερα από όσα ξέρουμε!!Θα δεις πόσες όμορφες στιγμές θα μοιράζεσαι μαζί μας στην ανοιχτόκαρδη γειτονίτσα μας!!Δεν θα σου λείπει ποτέ το ενδιαφέρον!!Εις το επανειδείν λοιπόν!!Φιλάκια πολλά.
    Εύχομαι να βοήθησα και να καταλάβεις πως θα προσθέσεις αναγνώστες!! Θα μπούμε κι εμείς από τους πρώτους φυσικά!!Καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ! φανη μου σε ευχαριστω εγω φυσικα δεν μπορω να σας φτασω ολες εσας αλλα προσπαθω να καταφερω κατι φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  4. ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!!ΜΗΝ ΑΝΗΣΙΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ.ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!
    ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΝΕΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΜΕ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην ανησυχείς για τίποτα!!!
    Το μόνο που χρειάζεται είναι θετική ενέργεια και αυτή την έχεις!!!
    Ε, κι αν χρειαστείς λίγη βοήθεια, εμείς είμαστε εδώ!!!

    Υπέροχες οι δημιουργίες σου!!! Θαυμάσιες λαμπάδες!!! Εκπληκτικές και οι κατασκευές που κάνατε με την μικρή πριγκίπισσα!!!
    ;-)
    Φιλάκια πολλά!!!
    Καλώς βρεθήκαμε!!!
    Γιάννα (& Γιάννης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιαννα και γιαννη καλως σας βρηκα!!!! ευχαριστω παρα πολυ για τα ομορφα σχολια σας χαιρομαι που γραψατε εχω αναγκη σαν καινουργια ολα τα σχολια φιλια πολλα θα τα λεμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα σας. Καλωσορίσατε στην όμορφη μπλογκογειτονιά μας και στο σπιτάκι μου.Δεν ήξερα ότι είστε μέλος μου. Χαρηκα πολύ που είδα σχόλιο σας σήμερα και έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω εσάς και το μπλογκ σας (θα γίνω και μέλος) , ευχαριστώ πολύ που με παρακολουθείτε πολυ καιρό όπως μου γράψατε. Ευχομαι να βρίσκεται ενδιαφέροντα τα θέματα μου και να περνάτε όμορφες στιγμές στο σπιτάκι μου, θα χαρώ πολύ να τα λέμε..

    Οσο για το θέμα των διαγωνισμών που με ρωτήσατε, οι διαγωνισμοί είναι για όλους , όσοι έχουν την καλή διαθεση να συμμετέχουν, απλά θα κάνετε ανάρτηση με τη δημιουργία σας στο θέμα του διαγωνισμού και θα βάλετε το σύνδεσμο της ανάρτησης σας στην ανάρτηση του διαγωνισμού

    Αν θέλετε κάτι άλλο, ρωτήστε με
    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εννοώ η δημιουργία σας να ταιριάζει με το θέμα του διαγωνισμού

      Διαγραφή
  8. Καλώς βρεθήκαμε Σοφία μου!Θα τα λέμε!Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαρηκα που επισκευθηκες το σπιτακι μου φιλια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλως σε βρήκα Σοφία μου..σε ευχαριστώ που πέρασες..απο το μπλοκ μου..χάρηκα και σαν καινούργια σου φίλη περασα να τα πουμε... ήρθα να σε επισκεφτώ.. να γνωριστούμε.. και μην μου στεναχωριέσαι που δεν τα ξερεις όλα για τα μπλοκ....όλες κάπως έτσι ξεκινήσαμε Σοφία μου.. θα τα μαθεις όλα και θα γίνεις εξπέρ πίστεψέ με..ελπίζω να τα λεμε..καλοδεχουμενη ... στην ομορφη γειτονια μας.. είμαστε εδώ για οτι χρειαστείς.. μπορεί να μην ξερω πολλα απο υπολογιστες .. ομως μια χαρα τα μαθαινουμε...
    υπαρχουν φίλες εδώ μεσα που θα σου δ΄ωσουν τα φώτα τους...όπως το κανουνε σε όλες μας.... φιλάκια πολλά ... θα τα πουμε και απο το μπλοκ μου.. φιλιά... υ.γ. αν ξερεις να βγαλεις την επαλυθευση...κανε το ..η πες να σου κάνουν αν δεν ξερεις τι είναι αυτό ... θα σου πώ... οταν σου γραφουμε ενα σχόλιο στο μπλοκ σου..και παμε να πατησουμε αποθύκευση ... μας βγαζει καποια΄λέξη στα αγγλικα και καποια νουμερα που πρεεπι αυτο να το κανουμε για να δείς εσύ οτι σου γραψαμε ... αλλά ..αυτό ειναι μια χρονοβόρα διαδικασία.. που αποθαρήνει τις φίλες να το κανουν...το είχα και εγώ ..και μου το βγαλανε.. γι αυτό σου το λεω.. ρώτησε να σου πούνε... πιστευω να σου έδωσα να καταλαβες.. τι εννοώ... φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλώς ήλθες στο σπιτικό μου και καλώς σε βρίσκω στο δικό σου....
    Ελπίζω να τα λέμε συχνά.
    Καλό υπόλοιπο φθινόπωρο και γλυκό και ήπιο χειμώνα, με πολλές δημιουργίες!!!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα Σοφία.Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη και τα σχόλια..το σπιτάκι σου θα το δω με την ησυχία μου το μεσημέρι.Καλώς σε βρήκα!!θα τα λέμε τώρα πιά.Να είσαι καλά φίλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή