Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Τελειώνει τό 2013!!!!!!!

ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙ.ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ. ΜΕΧΡΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΕΚΕΙΝΗ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ. ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΒΡΑΧΟΣ ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ, ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ Μ ΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΓΩ ΕΦΤΙΑΞΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑ.ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΔΙΝΩ ΛΙΓΟ. ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΜΟΥ ( Α Χ Τ Ι Δ Α ) ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΑΝΝΑ( ΧΕΙΡΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ( ΑΧ! ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ) ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΕΠΗ( ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΡΔΙΑΣ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΙΚΗ( ΕΚΦΡΑΣΟΥΛΑ) ΤΗΝ ΛΕΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ(εχει τρομερο ταλεντο το κοριτσι παιδια!!!) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΖΥΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗΝ ΜΑΙΡΟΥΛΑ (ΑΙΩΝΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ) ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ < Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α >. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2014 ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!!!!! ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ .ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΥ !!!!! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!

29 σχόλια:

  1. Τέλος καλό, όλα καλά αγαπητή μου !!! Είναι προς τιμήν σου που ευχαριστείς αυτούς που σου στάθηκαν και αυτό να κρατήσεις από αυτά που πέρασες ..... Τα άσχημα να τα αφήσεις πίσω και να θυμάσαι ότι έχεις γύρω σου ανθρώπους που σε αγαπούν !!!
    Αυτό είναι ευτυχία στις μέρες μας !!! Σου εύχομαι κάθε καλό για τον καινούργιο χρόνο και υγεία για σένα και την οικογένειά σου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρανια μου ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και σου ευχομαι και εγω τα καλυτερα για την οικογενεια σου εσενα και τα κοριτσια σου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

      Διαγραφή
  2. Τελικά το 2013 ήταν για όλους μας ένας χρόνος που θα θέλαμε να ξεχάσουμε.
    Σοφία σου εύχομαι το πρόβλημα της κόρης σου νάταν μια κακιά στιγμή,που πέρασε ανεπιστρεπτί,απλά σ έκανε να εκτιμήσεις τους ανθρώπους γύρω σου και τίποτ άλλο.Περαστικά και για πάντα
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ νάχεις ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΑΡΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαρα μου ευχαριστω και ανταπωδιδω ολο καλα να φερει η καινουργια χρονια πολλα φιλια!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

      Διαγραφή
  3. Σοφουλίνα μου καλημέρα!!!
    Πολύ όμορφη και τρυφερή ανάρτηση, ανάρτηση που μας δείχνει πόση αγάπη και τρυφερότητα έχεις στη ψυχή σου!
    ΤΙμή μου και χαρά μου που έχω γνωρίσει έστω και διαδικτυακά έναν τόσο ζεστό και φωτεινό άνθρωπο σαν εσένα!
    Σ ευχαριστώ ιδιαίτερα για την αναφορά σου και σε εμένα και κυρίως για τα πολυ ομορφα λογια που εγραψες. Ευχομαι να τα αξιζω πραγματικα!
    Να εισαι παντα καλα κοπελαρα μου και ευχομαι ολοψυχα το 2014 να φερει οτι καλυτερο σε σενα και στην οικογενεια σου και να σε κανει να λαμπεις απο ευτυχια!
    Επισης ευχομαι να μαθεις σιγα σιγα το μπλοκ και να μας παρουσιασεις ολες τις πτυχες του εαυτου σου! Ειμαι σιγουρη πως εχει παρα πολλα να μας πεις και να μας δειξεις!
    Φιλακια πολλα πολλα γλυκια μου φιλη!
    Καλη Πρωτοχρονια να εχουμε!
    Με υγεια! <3
    Ματς Μουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοριτσακι μου γλυκο που εκφραζεσαι παντα μεσα στην ψυχη μου!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ψυχη μου ολα τα ονειρα σου να πραγματοποιηθουν γιατι αξιζεις παρα πολλα!!!

      Διαγραφή
  4. Καλή μου Σοφία εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να είστε πάντα γεροί και δυνατοί όλοι!
    Το κοριτσάκι σου να γίνει το πιο γερό και ευτυχισμένο παιδί του κόσμου!
    Μέσα απο την καρδιά μου!
    Να γίνουν όλα σου τα όνειρα πραγματικότητα και ακόμα περισσότερα!!
    Πολλά πολλά πολλά φιλιά και σε σένα και στο κοριτσάκι σου!
    Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευχαριστω πολυ γλυκια μου ελενα!!! ολα τα παιδια του κοσμου να ειναι γερα και ευτιχισμενα μαζι με το δικο μου!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ κοριτσαρα μου και οτι επιθυμης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σοφία μου σου εύχομαι η καινούργια χρονιά να χαρίσει στο σπιτικό σου και ιδιαίτερα στην Πριγκίπισσά σου το πολυτιμότερο αγαθό την ΥΓΕΙΑ!!!!! Άλλη στεναχώρια να μην περάσετε και τα χαμόγελα και οι δημιουργίες σας να γεμίζουν την γειτονιά!!!! Πολλά φιλιά και στις δυό σας από μένα και την δική μου πρίγκίπισσα!!!!! Καλή & Ευτυχισμένη Χρονιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να εισαι καλα βικυ μου να εισαι παντα γερη και δημιουργικη οπως παντα πολλα φιλια και στην δικη σου πριγκιπησσα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή κι ευλογημένη χρονιά, Σοφία μου!!!! Με υγεία, αγάπη και χαρά στην οικογένειά σου!!!! Περαστικά στο κοριτσάκι σου και όλα τα άσχημα και κακά να σβηστούν με μιά μολυβιά.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε ευχαριστω πολυ μαραιαννα μου!!!ολοι μας να εχουμε μια καλη κα γεματη υγεια χρονια ολα τα αλλα παλευονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά, τις πληγές που άνοιξε το 2013 το 2014 να τις γιατρέψει όχι μόνο επιφανειακά αλλά ριζικά και να σου δώσει την δύναμη να παλέψεις για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και να κερδίσεις όλα όσα σου αξίζουν.
    Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα Σοφία και σε ευχαριστώ που με θεωρεις φίλη σου.
    Περαστικά στην κούκλα σου να είναι πάντα γερή και δυνατή!!!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!και ο καινούριος χρόνος να είναι για σας μόνο χαρές, ευτυχία και υγεία.
    Φιλάκια πολλά!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σε ευχαριστω γλυκια μου αννα και σε σενα ευχομαι τα καλυτερα να ερθουν το 2014.να χαιρεσαι τον αντρα σου και τα παιδακια σου!!!σε φιλω γλυκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και το σχόλιο!
    Να είσαι καλά, να έχεις μια υπέροχη χρονιά, γεμάτη υγεία, κέφι και όνειρα πασπαλισμένα με χρυσόσκονη!
    Όλα τα άσκημα να μείνουν στο '13! Από 'δω και πέρα... μόνο χαρές!!!
    Ανυπομονώ να γνωριστούμε καλύτερα, επιτέλους!!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαρηκα πολυ που ειδα σχολιο σου σε ευχαριστω παρα πολυ!!! και εγω ανυπομονω να γνωριστουμε επιτελους!!! φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. siderenia i mikri sou!!!
    Perastika ki agirista ola ta asxima! :-)
    Nai????? :-) :-) :-)
    Fili kai agkalitsa na exafanistoun ola ta diskola makria!!!
    Kali nea eulogimeni xronia!!!

    Vailie* :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!!!Ευχομαι και σε σενα ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εύχομαι τούτη η χρονιά για όλους να διαφέρει
    και ότι καθένας μας ποθεί και αποζητά
    κοντά του να το φέρει !!!!!! !
    με ολη μου την αγάπη κοριτσάκι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Marilise ευχαριστω απο καρδιας για τις ευχες σου και σου ανταποδιδω !!! τα καλυτερα να ερθουν για σενα το 2014.Αν η λεξη κοριτσακι παει σε μενα ελα να σε κερασω!!! χα!χα!χα! φιλια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλή χρονιά με υγεία και αγάπη...τι συγκινητικό κείμενο....δόξα το Θεό που πήγαν όλα καλά με την κορούλα σου...συγκινητικό και μπράβο σου που ευχαρίστησες όλες και μια μια ξεχωριστά (μπλόκερς και δικούς σου) ... θα ήθελα να έβλεπα τα όμορφα που έφτιαξες αλλά δε πειράζει , σημασία έχει που το κανες για σένα να πάρεις δύναμη από κάτι.. και γω εκφρασούλα την λέω :) και μένα μου αρέσουν τα κείμενα της αιώνιας γυνάικας..μακάρι να σε βλέπουμε πιο συχνά στο μπλοκ σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι γλυκο που εισαι δελφινακι μου!!!!ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ και σε σενα με ολη μου την αγαπη!!! Θα προσπαθησω να με βλεπεται ποιο συχνα στο υποσχομαι!!! φιλια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρόνια πολλά Σοφία μου!!Καλή χρονιά μέ υγεία στήν οικογένειά σου!!!Καλώς σέ βρήκα!Διάβασα μέ πολύ προσοχή όλο τό κείμενό σου!!Χαίρομαι πού τό κοριτσάκι σου είναι μία χαρά!Σιδερένια!!!Εχω περάσει ανάλογες καταστάσεις,Χριστούγεννα,η μικρή μου κόρη,χερουργημένη,μετά από ατύχημα,μέ σπληνεκτομή.Μπράβο σέ όλες τίς φίλες μπλόγκερ,πού σέ στήριξαν καί σέ βοήθησαν !!Οτι θέλης καί χρειαστείς,είμαι εδώ!!!Θά τά ξαναπούμε!!!Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και σε σενα γλυκια μου σε υπερευχαριστω για τισ ομορφες ευχες σουΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ!!! Πολλα φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλή χρονιά Σοφούλα μου κι ευτυχισμένη!!με υγεία χαρά αισιοδοξία σούπερ έμπνευση και ψυχική ανάταση!(μου είχες γράψει στο ιστολόγιό μου,αλλά σου απάντησα σε άλλο μπλόγκ που λέγεται ''χειροτέχνημα''σε είχα μπερδέψει..σήμερα τα ξεμπέρδεψα επιτέλους!χάρηκα κι εγώ για την κορούλα σου!!εύχομαι να συγχωρήσεις την αφηρημάδα μου και να τα λέμε τώρα πιά φίλη μου!!πολλά φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ευχαριστω παρα παρα πολυ για τις ευχες σου κουκλα μου!!! περασα μεγαλη στεναχωρια τωρα δοξα το ΘΕΟολα πανε καλαΜου αρεσουν πολυ οι δημιουργιες σου.Να εισαι καλα φιλη μου και μη χαθουμε τωρα!!!φιλια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σοφούλα μου γλυκιά, σήμερα κατάφερα να μπω και να δω τις αναρτήσεις σου.
    Δυστυχώς μου συμβαίνει πολλές φορές να μη μου ανοίγουν οι σελίδες αγαπημένων μου μπλογκς και να κολλάει η σελίδα...
    Με την ευχή να μην υπάρξει ποτέ άλλο πρόβλημα και σύντομα να ξεχαστεί ο Γολγοθάς που πέρασες, θα σ' ευχαριστήσω για την αγάπη σου!
    Εσύ ξεχνιόσουν για λίγο διαβάζοντας κι εγώ ένιωθα τη θετική σου ενέργεια έστω κι από ένα φαινομενικά απλό σχόλιο...
    Σιδερένια να είναι η όμορφη πριγκίπισσά σου κι ο επόμενος γιατρός που θα τη δει να είναι μόνο για χαρά και ευτυχία, όταν έρθει η ώρα να σε κάνει γιαγιά!

    Την αγάπη μου και πολλά φιλάκια και στις δυο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μακάρι οι ευχές σου να πιάσουν τόπο και το πιστεύω γιατί ερχονται απο εσένα που εχης την μεγαλύτερη θετική ενεργεια γιατι με εκανες και ξεχνιόμουν ΜΑΙΡΟΥΛΑ μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή